Tips per aprimar-te

Quan no estem contents amb el nostre pes, moltes vegades optem per actuar a la desesperada seguint mesures dràstiques, que moltes vegades són perjudicials o poc saludabes pel cos. Aquest és el moment de parar-nos a pensar quin és el nostre objectiu i quin és el camí correcte a seguir per aconseguir-lo.

No hi ha dieta que resulti si no fas exercici
A part de fer exercicis, és important evitar erros alimentaris, sobretot en persones sedentàries i poc acostumades a cuidar la dieta. Saltar-se àpats, menjar excessivament poc, eliminar aliments necessaris o oblidar-se de les begudes ensucrades són els errors més freqüents que cometem. Hem de tindre en compte, però, que els resultats només es veuen si mantenim una dieta equilibrada i hipocalòrica, que inclogui els nutrients necessaris pel nostre cos. Si ho combines amb una vida activa els resultats estan garantits!

No et marquis metes impossibles a curt termini
El millor consell que et podem donar és que si et vols aprimar comencis per ser realista. Cal establir objectius factibles i progressius a curt termini. Sobretot, pensa que quan s’ha de perdre molt pes, al principi es va més ràpid i, a poc a poc, s’alenteix el procés.

Per tant, per conseguir-ho cal marcar-se tant una rutina alimentària com d’exercicis. Si optem només per una de les dos l’evolució serà poca i ens acabarem desanimant al no veure resultats. Pensa que l’exercici no només serveix per aprimar-se o estar en forma, és un complement fonamental per a mantenir una salut de ferro.

Si no has fet mai esport, ara que tens tots els consells que necessites és un bon moment per començar a anar al gimnàs. Passa pel Bloc i t’aconsellarem per a que els teus primers passos al gimnàs siguin els adequats i et direm per on és millor començar segons quin sigui el teu cas o objectiu.