StrikeFit: Fitness i tècniques de Combat! ??

QUÉ ÉS EL STRIKEFIT?

El STRIKEFIT és una disciplina que uneix els exercicis del Fitness i de les Tècniques de Combat dels manuals d’entrenament Oficials de Krav Maga Alliance orientada a estar en forma i no a competir ni lluitar.

No hi ha contacte, tots els cops es donen contra manoples i sacs  en sessions de 50 minuts a alta intensitat (es poden arribar a cremar fins a 1000 calories) a més que augmenta l’energia, la resistència, la força, l’agilitat i la coordinació.

El STRIKEFIT és un exercici aeròbic que també inclou alguns exercicis funcionals. Et permet estar en bona forma, per la seva clara orientació fitness i es treballen totes les parts del cos gràcies a la combinació de diferents tècniques de colpeix. No serveix per aprendre a combatre, però sí que és molt útil per a aquelles persones amb molt estrès que necessiten descarregar energia.

 

 

ELS BENEFICIS DEL STRIKEFIT?

El STRIKEFIT millora la condició física general. La varietat de moviments i els durs exercicis (si es treballen a alta intensitat) permeten cremar moltes calories, i guanyar en força i resistència. Així mateix, colpejar el sac de boxa o les manoples permet alliberar l’estrès, de manera que és molt adequat per a persones amb una gran necessitat de contenir-se.

La coreografia ajuda a concentrar-se en els moviments i no en quan acabar, de manera que permet millorar la coordinació i l’agilitat d’una manera divertida. I en ser una activitat que es practica amb altres persones, també permet socialitzar i sentir-se part d’un grup amb un objectiu comú, la qual cosa fomenta la motivació per executar bé els exercicis i complir amb tot l’entrenament.

Gràcies a les seves tècniques i exercicis, el Strikefit és una disciplina que motiva a fer esport: t’ajuda a alliberar l’estrès, et manté en forma i et permet formar part d’un grup amb un objectiu comú.

QUI POT PRACTICAR EL STRIKEFIT?

No hi ha una edat determinada, el bo d’aquesta modalitat és que el pot practicar TOTHOM. Encara que sí és cert que és l’alternativa esportiva perfecta per a aquelles persones que no els agrada el gimnàs i busquen perdre pes ràpidament de forma amena i divertida amb sessions de menys d’una hora. A més, és la millor rutina per a aquelles persones que tenen poc temps. En començar es recomana dues sessions setmanals i quan ja tens prou practica i resistència augmentar-lo a 3 sessions setmanals si s’escau.

 

ÉS UN EXERCICI RECOMANAT PER PERDRE PES?

Per descomptat, és un dels seus grans beneficis. Es poden arribar a cremar fins a 1.000 calories en una sessió de 50 minuts. Però això no és tot, ja que a més, pegant al sac o manoples, defineixes els músculs i, amb l’exercici anaeròbic, reforces el sistema immunològic, elimines toxines i augmentes l’energia. I tot sense haver de tenir el contacte inherent als esports de combat.

LES 5 RAONS PER PRACTICAR STRIKEFIT

A – ENTRENAMENT GLOBAL

Les sessions de STRIKEFIT treballen per complet tota la musculatura del cos. Es tracta d’un entrenament complet amb el qual es tonifiquen i reforcen braços, abdomen, pit, glutis i cames.

 

B – DIFERENTS QUALITATS

Combinar els moviments i cops dels esports de combat amb exercicis funcionals i de pes corporal permet treballar diferents qualitats com la força i la resistència. La intensitat de les classes ens posa a prova per millorar les marques personals dia a dia.

 

C – CREMA DE CALORÍES

En els 47 minuts d’entrenament es cremen més de 1.000 calories. A més, aquesta activitat accelera el metabolisme per potenciar una major crema de calories a mitjà i llarg termini.

 

D – ALLIBERA ENDORFINES

L’alliberament d’hormones induïdes pel deporta alta intensitat millora l’estat d’ànim. En concret, l’endorfina estimula els centres de plaer del cervell i treballa com un analgèsic natural.

 

E – DESCARRÈGA ADRENALINA

Es tracta d’una activitat basada en el colpeix, allibera adrenalina i redueix les tensions i l’estrès acumulat durant el dia.

 

A què estàs esperant? Descobreix l’StrikeFit a Bloc Cafè! Consulta’ns i descobreix les nostres classes!