StrikeFit: descobreix-ho al Bloc! ??

El STRIKEFIT és una disciplina que uneix els beneficis i avantatges de la pràctica de disciplines tan diferents com el Fitness i el Krav Maga. Un innovador i divertit sistema d’entrenament en el qual s’uneix el Krav Maga, sense contacte ni defensa personal, a més d’exercicis Funcionals i de Pes Corporal.

Augmenta la resistència, la força, l’agilitat i la coordinació a més de l’alta crema de calories. Tractant-se d’una activitat basada en el colpeix, allibera adrenalina, redueix les tensions i l’estrès acumulat durant el dia.

El Strikefit, ha aconseguit traslladar la intensitat, la tècnica i els exercicis del Krav Maga a aquelles persones que busquin cremar greix ràpidament i treballar tota la musculatura del cos sense haver de tenir contacte amb un adversari.

El nostre programa de StrikeFit us proporcionarà un entrenament d’alta intensitat i poderós. StrikeFit és un entrenament de Krav Maga com cap altre, que implica un correcte i adequat colpeix a sacs pesants, manoples i pads tailandesos que es complementa amb entrenaments de força, exercicis de pes corporal, pliomètria, moviments funcionals i treballs de mobilitat. No només aprendrà els autèntics combos de krav maga sinó que alhora desenvoluparà  confiança i actitud, també cremarà moltes calories, es posarà en forma i es divertirà fent-ho.

Cada classe està dissenyada pel nostre Instructor Oficial de StrikeFit que configurarà el ritme adequat per classe. Li garantim que se li ensenyarà aquest exercici d’alta intensitat en un ambient segur i amigable alhora que divertit i acollidor per a tothom; tots els nivells de fitness i edats són benvinguts!

 

Descobreix les tarifes! ??

A què estàs esperant? Descobreix l’StrikeFit a Bloc Cafè! Consulta’ns i descobreix les nostres classes: trucans al 861 777!