• 26MARç
  0 Comentaris
  StrikeFit: descobreix-ho al Bloc! 💪🏻

  StrikeFit: descobreix-ho al Bloc! 💪🏻

  El STRIKEFIT Ă©s una disciplina que uneix els beneficis i avantatges de la prĂ ctica de disciplines tan diferents com el Fitness i el Krav Maga. Un innovador i divertit sistema d’entrenament en el qual s’uneix el Krav Maga, sense contacte ni defensa personal, a mĂ©s d’exercicis Funcionals i de Pes Corporal.

  Augmenta la resistència, la força, l’agilitat i la coordinaciĂł a mĂ©s de l’alta crema de calories. Tractant-se d’una activitat basada en el colpeix, allibera adrenalina, redueix les tensions i l’estrès acumulat durant el dia.

  El Strikefit, ha aconseguit traslladar la intensitat, la tècnica i els exercicis del Krav Maga a aquelles persones que busquin cremar greix ràpidament i treballar tota la musculatura del cos sense haver de tenir contacte amb un adversari.

  El nostre programa de StrikeFit us proporcionarĂ  un entrenament d’alta intensitat i poderĂłs. StrikeFit Ă©s un entrenament de Krav Maga com cap altre, que implica un correcte i adequat colpeix a sacs pesants, manoples i pads tailandesos que es complementa amb entrenaments de força, exercicis de pes corporal, pliomètria, moviments funcionals i treballs de mobilitat. No nomĂ©s aprendrĂ  els autèntics combos de krav maga sinĂł que alhora desenvoluparĂ   confiança i actitud, tambĂ© cremarĂ  moltes calories, es posarĂ  en forma i es divertirĂ  fent-ho.

  Cada classe estĂ  dissenyada pel nostre Instructor Oficial de StrikeFit que configurarĂ  el ritme adequat per classe. Li garantim que se li ensenyarĂ  aquest exercici d’alta intensitat en un ambient segur i amigable alhora que divertit i acollidor per a tothom; tots els nivells de fitness i edats sĂłn benvinguts!

   

  Descobreix les tarifes! 👇🏻

  A què estĂ s esperant? Descobreix l’StrikeFit a Bloc Cafè! Consulta’ns i descobreix les nostres classes: trucans al 861 777!

Deixa un comentari