• Seguir entrenant de vacances és possible!

  Seguir entrenant de vacances és possible!

  Marxes de vacances? Si el que busques és descansar, no passarà res per deixar d’entrenar en aquests dies: conservaràs el que has guanyat i no tornaràs amb 10 quilos més per deixar-ho una setmana. Però si fins i tot marxant uns dies prefereixes continuar entrenant, et deixem uns quants consells perquè la mandra no s’apoderi de tu i puguis mantenir el ritme d’entrenament.

  Tria les primeres hores del dia 

  Solen ser les més fresques i ideals tant per sortir a córrer, si és la teva elecció, o per fer un petit circuit de força, perquè a més així ho deixaràs fet des del principi de la jornada i tindràs la resta del dia lliure. Quantes vegades hem dit això de “després entrenament, després ho faig” i hem acabat per no fer-ho? Com més aviat ho facis, millor.

   

  Porta amb tu una mica de material d’entrenament

  Tindràs prou amb unes gomes elàstiques, unes mini-bands, un TRX o una corda per saltar.

  Aprofita el teu entrenament per conèixer nous llocs 

  El turisme runner està de moda i és una manera genial de conèixer una nova ciutat a cop de sabatilla. Pots preparar tu mateix un itinerari per la ciutat que vas a visitar o unir-te a algun dels grups de running que es dediquen al turisme de carrera, que no són pocs.

  Utilitza el que tinguis al teu abast per variar el teu entrenament 

  Si estàs a la platja, aprofita per córrer per la vora de la mar o per caminar dins l’aigua, per exemple. Això donarà al teu cos un estímul nou, sortiràs de la rutina i provaràs altres tipus d’esforç. També pots provar altres esports com el surf o iniciar-te en el submarinisme. Si estàs a la muntanya, pots provar el senderisme o l’escalada.

  Entrena amb companyia

  Segurament no vagis de vacances sol, així que pot ser un moment genial per animar la teva família, la teva parella o els teus amics al fet que entrenin amb tu. Entrenar junts no només suposarà un estímul per entrenar cada dia, sinó que a més serà una injecció d’energia per passar la resta del dia.

   

  I tu, ets dels que segueix entrenant en vacances o prefereixes descansar?

Deixa un comentari