• Resultats del Campionat de Catalunya d’escalada en bloc

  Resultats del Campionat de Catalunya d’escalada en bloc

  El 5 de maig es va celebrar el Campionat de Catalunya d’escalada en bloc a Sant Cugat del Vallès.
  En representació d’Andorra, 5 escaladors del país de diferents categories es van disputar el títol. A la categoria sub 14 Laia taulats, Mia Pijuan i Cora Rybak van fer un resultat magnífic. Les tres van encadenar tots els blocs de la classificatòria.

  A la final, però, només Laia Taulats va repetir el mateix resultat, deixant la fulla plena i fent top als 4 blocs proposats. Per tant va guanyar la prova.
  Mia va aconseguir diferents bonus que li van donar la 4a posició i Cora Rybak, aconseguint el mateix número de bonus en menys intents, va aconseguir pujar al podi en 3a posició.

  D’altra banda, el nostre escalador Hizan Mato va aconseguir fer 3 tops a la ronda classificatòria aconseguint un bon resultat. Cal dir que podia haver quedat 5è i entrar a la final. Va fer 15 de 21 cat sub 16.
  L’últim escalador en participar va ser Sergi Balmes a la cat absoluta (el nivell està en el punt més alt d’Espanya). Va aconseguir 4 bonus i quasi 2 tops. És la primera vegada que participa en el campionat de bloc de Catalunya i el resultat és prou positiu per poder estar competint amb el top 10 d’Espanya. Va aconseguir l’última posició.

  Moltes gràcies pel suport!

  Eduard Martin Lopez (seleccionador FAM/Escalada)

1Comment
 • Posted by Bigarret on 7th maig 2019 at 3:30 pm

  Molt bé per tots els participants i continueu apretant fort "futures màquines" de l’escalada d’Andorra i de l’estranger

  Reply

Deixa un comentari