Resultats del Campionat de Catalunya d’escalada en bloc

El 5 de maig es va celebrar el Campionat de Catalunya d’escalada en bloc a Sant Cugat del Vallès.
En representació d’Andorra, 5 escaladors del país de diferents categories es van disputar el títol. A la categoria sub 14 Laia taulats, Mia Pijuan i Cora Rybak van fer un resultat magnífic. Les tres van encadenar tots els blocs de la classificatòria.

A la final, però, només Laia Taulats va repetir el mateix resultat, deixant la fulla plena i fent top als 4 blocs proposats. Per tant va guanyar la prova.
Mia va aconseguir diferents bonus que li van donar la 4a posició i Cora Rybak, aconseguint el mateix número de bonus en menys intents, va aconseguir pujar al podi en 3a posició.

D’altra banda, el nostre escalador Hizan Mato va aconseguir fer 3 tops a la ronda classificatòria aconseguint un bon resultat. Cal dir que podia haver quedat 5è i entrar a la final. Va fer 15 de 21 cat sub 16.
L’últim escalador en participar va ser Sergi Balmes a la cat absoluta (el nivell està en el punt més alt d’Espanya). Va aconseguir 4 bonus i quasi 2 tops. És la primera vegada que participa en el campionat de bloc de Catalunya i el resultat és prou positiu per poder estar competint amb el top 10 d’Espanya. Va aconseguir l’última posició.

Moltes gràcies pel suport!

Eduard Martin Lopez (seleccionador FAM/Escalada)