Què és el Krav Maga?

El Krav Magá és el sistema oficial de lluita i defensa personal de les Forces de Seguretat Israelís. Aquesta forma de combat cos a cos inclou mètodes de defensa contra un o més d’un atacant. A més, es pot aplicar a agressions amb armes blanques o contundents, ja que comprèn tècniques per a desarmar a l’atacant. Quan es practica el Krav Maga s’utilitzen tot tipus de tècniques: cops de puny, cops amb la mà oberta, cops amb el colze o els genyolls…

Alguns dels factors importants per practicar la defensa personal són la força, la resistència aeròbica i una bona capacitat de reacció. Cal força perquè t’hauràs d’enfrentar a algú, capacitat de reacció perquè al principi no ets tu qui controla la situació i resistència aeròbica perquè no saps quant de temps hauràs de resistir l’atac o si hauràs d’arrencar a córrer quan puguis.

Al Bloc pots iniciar-te en aquest tècnica, tant si ets adult com infant perquè tenim classes per a les dos categories. Per tindre’n més més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres o passar un dia per les instal·lacions.