Nova màquina per treballar les cames

Ens encanta innovar i mantenir les instal·lacions del Bloc sempre a la última. Per això, hem incorporat una nova màquina a la sala del gimnàs dedicada a que puguis treballar els abductors i adductors.

Amb aquesta màquina milloraràs la forma física de les cames de forma fàcil i segura. Si no has fet mai exercici utilitzant-ne una de similar, veuràs que està pensada per ser molt senzilla i adaptada a tothom. Compta amb un sistema intuïtiu que ajuda a l’usuari a identificar ràpidament la càrrega i la seva evolució o progressió durant l’enterament. A més, hi ha un gràfic explicatiu sobre la postra correcta a adoptar per fer l’exercici, així com informació sobre els muscles que estan implicats en l’entrenament. D’aquesta manera, podràs copiar els moviments indicats en la imatge i fer-los correctament.

A més, podràs adaptar l’exercici al que estiguis buscant perquè permet col·locar l’angle d’obertura en 7 posicions diferents, tant per treballar adductors com abductors. Així doncs, podràs realitzar recorreguts més llargs o més curts, adaptats a les teves característiques físiques i necessitats d’entrenament.
En aquest sentit, la resistència i càrregues de treball estan adaptades pels esportistes experts i principiants.

T’animes a provar-la la propera vegada que vinguis a entrenar? Recorda que si mai tens algun dubte som aquí per ajudar-te!