No caiguis en la rutina quan entrenes. Innova!

Com a professionals de l’esport, et recomanem que fugis de la monotonia, ja que si caus en la rutina és molt provable que t’acabis avorrint. Així que ves fent ajustos o variacions a l’hora de fer exercici per evitar que la motivació decaigui. Tot i això, recorda que aquests canvis al programa d’entrenament s’han de fer de forma organitzada i d’acord amb els teus objectius.

A més, ara que arriba el bon temps és el millor moment per sortir a fer esport a l’aire lliure: senderisme, trail running, ciclisme, nedar al mar… o adaptant la natura com a suport del teu TRX.
Tot i així, si surts a fer esport a l’aire lliure, sobretot tingues en compte les altes temperatures, així que hidratat bé, protegeix la teva pell dels rajos solars i evita fer exercici durant les hores de més calor.

La nostra última recomanació per no caure en la monotonia és que incorporis la meditació al teu entrenament. Quan acabes de fer exercicis és habitual estirar, així que prova d’incorporar la meditació en aquest moment durant un mínim de 3 minuts per crear una comunicació entre cos i ment. Una manera d’entrar en contacte amb tu mateix i la teva respiració per tal de re-establir el teu ritme propi.

Si no saps com fer més entretinguts els teus exercicis, pregunta als monitors del Bloc quan vinguis a entrenar!