Guanya un viatge d’escalada a Romania!

Des del Bloc ens sumem al repte de la Tendon-Route 2017, la més increïble promoció d’escalada dels últims temps. Us convidem a guanyar cordes o un viatge d’escalada a Romania!

Aquí teniu més informació per si hi voleu participar:
1. L’objectiu principal és escalar la via Weekend Warriors (6b +) o Warriors (7a +), equipades exprés a tots els rocòdroms d’Europa que participen al concurs.

2. Un cop es provin i s’aconsegueixin encadenar, els escaladors han de registrar-se ells mateixos al web www.tendon-route.com (enllaç directe al registre: https://goo.gl/ZRUxXR).

3. Aquí us demanaran les dades personals: nom, cognoms, correu electrònic, edat, idioma (a escollir només entre el txec i anglès), gym d’escalada (Bloc Cafè Andorra), categoria (Weekend Warriors o Warriors).

4. Un cop registrats, optareu a aconseguir una corda de 50m. cada setmana o un viatge a Romania **
** Amb una única vegada que us registreu a les 2 vies (una vegada encadenades) ja optareu al sorteig de la corda i el viatge.
S’accepta la inscripció doble, en cas d’encadenar cada categoria (Weekend Warriors 6b+ i Warriors 7a+), i el nom ja quedarà al concurs durant tot el període.

5. Període del concurs: del 01/03 al 30/04 (les vies es quedaran fins aleshores per poder-les anar provant fins l’últim dia d’abril)

6. Hi poden participar tots els escaladors majors de 18 anys

7. Premis:

  • Cada dilluns a les 16h aproximadament se sortejaran 50m. de corda TENDON i el nom del guanyador serà anunciat en els proper 3 dies a la web de TENDON ROUTE 2017.
  • El 3 de maig a les 14h se seleccionaran 2 guanyadors de cada categoria, que quanyaran el viatge d’escalada a Romania. Els serà comunicat a través del correu electrònic, passats 5 dies del sorteig.

8. Per a més informació, aquí teniu l’enllaç als TERMES I CONDICIONS (en anglès) del concurs: http://tendon-route.com/?page_id=1134

Si escaneges el codi QR amb el teu mòbil o visites la web de TENDON o de Viladomat Esports també en tindràs més informació.

Et perdràs aquesta increïble oportunitat?