Importància de fer exercici durant el confinament a casa

Durant els dies de confinament a casa per poder controlar el contagi de la COVID-19 és important que també pensem en la nostra salud física. Estar a casa no ha de ser una excusa per quedar-nos tot el dia sentats al sofà i portar una vida sedentaria. Són moltes les coses que podem fer durant aquest confinament i una d’elles és esport.

Per què és important?

Durant els dies de confinament, no solament és important realitzar exercici per mantenir el nostre estat físic, sinó que és important per millorar el nostre sistema immunològic. L’exercici ben fet i una bona nutrició ens ajudarà a tenir un sistema immunològic més condicionat per fer front al contagi de la COVID-19, qualsevol altre virus o agent patogen.

També és important seguir fent exercici físic per pal·liar l’ansietat que algunes persones pateixen ocasionada per l’aïllament social. Realitzar una rutina d’exercici a casa pot ajudar a mitigar l’estrès, reduir els nivells de tensió i millorar el nostre estat d’ànim.

Teletreball

Per aquells que durant els dies de confinament a casa estiguin fent teletreball, l’exercici diari pot ajudar a millorar la concentració, l’acompliment laboral i la productivitat. Són moltes les hores que podem passar davant d’un ordinador, i si també sumem aquelles que podem estar al sofà o al llit, la importància de dedicar uns minuts d’activitat física diària augmenta.

Recomanacions

  • Evita passar molt temps assegut.
  • Realitza rutines periòdiques d’exercicis.
  • Mou-te per casa.
  • Realitza activitat física amb tota la família.
  • Procura una bona alimentació.
  • Hidrata’t.

Rutines diàries amb el Bloc Cafè

El Bloc ha preparat una sèrie de rutines perquè feu a casa. Podeu trobar exercicis de cardio, gap, body power, tonificació, estiraments, mobilitat i reforç, entre altres. Només has de buscar aquella rutina que millor et vagi o la que més t’agradi. Veuràs que a poc a poc et serà més fàcil i aconseguiràs marcar una rutina diària.

Enllaç al nostre compte de Youtube: