• Fer esport en parella

    Fer esport en parella

    Perdre uns quilos, fer una cursa, guanyar força… objectius que pots marcar-te com a fita personal o en parella! Res enforteix més una relació que tindre un projecte en comú, com entrenar-se per fer una cursa solidària, per exemple.

    Està demostrat que participar en un repte físic junts fa que les persones se sentin més satisfetes en la seva relació i més enamorades de la parella. Al cap i a la fi, la finalitat serà compartir entusiasme, empatitzar… així com dedicar temps i esforç a una meta, tot sense oblidar els beneficis per la salut que us aportarà als dos.
    Marcar-se un repte esportiu en comú farà que tingueu una relació més estreta i aprendreu a treballar junts, motivar-vos mútuament i celebrar els vostres triomfs.

    En aquest sentit i com ja saps, al Bloc celebrem 7 anys i ho fem proposant-vos que participeu al nostre challenge junts. Escolliu l’exercici que vulgueu i intenteu tindre els millors resultats. Teniu temps fins al maig, així que a entrenar! I recordeu que si voleu la nostra ajuda sempre estem a la vostra disposició.

Deixa un comentari