• Exercicis per treballar els glutis

  Exercicis per treballar els glutis

  L’amnèsia de glutis és un fenomen que es produeix quan costa activar aquests músculs i sentim que tenen poca eficàcia. Un fet que es produeix en gran part degut al sedentarisme de la població i la tendència que tenim d’estar tanta estona asseguts! De fet, a l’estar assentats, el gluti està estirat de forma continuada i això deriva a la seva poca activació quan és necessari.

  Per tal d’activar el gluti i revertir-ne l’amnèsia, et proposem que practiquis de forma regular els següents exercicis:

  Malucs amunt!
  Un exercici que es coneix amb el nom “hip thrust” i que et permetrà treballar els glutis i augmentar-ne el volum. Sens dubte, ha de ser la base del teu entrenament de glutis!

  exercicis glutis

  Pont de glutis
  És un dels exercicis que més et pot ajudar a començar a activar els glutis, a causa de la baixa dificultat que suposa. Pots fer-lo amb o sense càrrega addicional mentre aguantes la postura durant una estona.

  exercicis glutis

  Extensió de quàdruples
  És una altra manera simple de començar a treballar els glutis. Per fer-los de la manera correcta, cal que mantinguis el genoll flexionat a 90º durant tot el recorregut

  exercicis glutis

  Extensions amb politja
  Aquest exercici de glutis requereix que puguis fixar el turmell a una politja. Per tant, serà imprescindible que utilitzis una màquina de gimnàs específica. Igual que amb l’extensió de quàdruples, cal mantenir la flexió del genoll durant tot el moviment.

  exercicis glutis

  Esprints
  Es tracta d’un exercici que es recomana poc sovint per enfortir els glutis, però la veritat és que si el fas de manera intensa obtindràs bons resultats! L’ideal és que facis sèries d’esprints amb intervals.

  exercicis glutis

  Si tens qualsevol pregunta a l’hora de fer els teus exercicis de glutis, no dubtis en parlar amb els monitors del Bloc!

Deixa un comentari