Tens un objectiu específic? T’ajudem a aconseguir-lo gràcies a l’entrenament personal! Vols aprimar-te, muscular, tonificar, millorar les teves tècniques d’escalada, preparar-te per un repte esportiu… o simplement estar en forma i cuidar-te?

T’aconsellem que provis aquest servei amb un dels nostres Personal Trainers. T’ajudarem a arribar al teu objectiu de la manera més ràpida, controlada i segura!

Mitjançant una avaluació inicial, l’entrenador personal et proposa una rutina personalitzada que t’ajudarà a arribar a la teva meta. En cas que els teus objectius siguin ambiciosos es pot preparar un pla complet d’entrenament perioditzat. Els professionals de BlocCafè estaran sempre al teu costat per ajudar-te a assolir les teves fites.

Pots contractar les teves sessions de manera puntual, cada cop que vulguis entrenar amb un professional al teu costat, o pots domiciliar-les i oblidar-te de passar per recepció cada vegada.

Si encara no has provat l’entrenament personal, ara és el moment de gaudir dels beneficis de fer esport de la mà d’un professional.

personal trainer

TARIFES D’ENTRENAMENT PERSONAL

entrenament personal

*Objectius:

  • Periodització de l’entrenament per qualsevol tipus d’esport
  • Prevenció i rehabilitació de lesions
  • Hipertrofia muscular
  • Correcció postural
  • Pèrdua de pes

TARIFES D’ALTRES SERVEIS D’ENTRENAMENT

perioditzacions i rutines
escalada i boulder