Tens un objectiu específic? T’ajudem a aconseguir-lo gràcies a l’entrenament personal! Vols aprimar-te, muscular, tonificar, millorar les teves tècniques d’escalada, preparar-te per un repte esportiu… o simplement estar en forma i cuidar-te?

T’aconsellem que provis aquest servei amb un dels nostres Personal Trainers. T’ajudarem a arribar al teu objectiu de la manera més ràpida, controlada i segura!

Mitjançant una avaluació inicial, l’entrenador personal et proposa una rutina personalitzada que t’ajudarà a arribar a la teva meta. En cas que els teus objectius siguin ambiciosos es pot preparar un pla complet d’entrenament perioditzat. Els professionals de BlocCafè estaran sempre al teu costat per ajudar-te a assolir les teves fites.

Pots contractar les teves sessions de manera puntual, cada cop que vulguis entrenar amb un professional al teu costat, o pots domiciliar-les i oblidar-te de passar per recepció cada vegada.

Si encara no has provat l’entrenament personal, ara és el moment de gaudir dels beneficis de fer esport de la mà d’un professional.

personal trainer