• Arts Marcials Mixtes

  Un esport de combat eficaç.
  Arts Marcials Mixtes

  Les Arts Marcials Mixtes, també conegudes com MMA, és un esport de combat, y de contacte plé, que permet l'ús de d'una amplia varietat d'estils i tècniques de lluita tant de peu com a terra segons les regles de competició d'aquest esport tan complet.

 • Bloc Fit

  Classe molt activa
  Bloc FitEl Bloc Fit és una classe dirigida qualificada com activa, ja que combina estacions de treball realitzant un treball muscular complet. D'aquesta manera i de forma equilibrada, es tonifica i es realitza un treball cardio-vascular.
 • Bosu

  Entrenament complet
  Bosu

  Classe dirigida de tonificació, en que es fan exercicis amb el Bosu. Aquesta semiesfera de làtex és una eina ideal per a millorar l'equilibri i la postura corporal, així com per augmentar la força i la resistència.
  L'activitat té places limitades de fins a 8 persones.
  La classe dirigida dura 45 minuts i és de dificultat moderada.

 • Boxa

  Reflexes, velocitat, força...
  Boxa
  Un dels esports més en alça dels últims anys i un dels més complets, ja que requereix unes habilitats i una preparació física brutals! Pegar i que no et peguin, reflexos, velocitat, força... Això i molt més a les nostres classes de boxa per a adults.
 • Cardiobox

  Exercici de condicionament físic
  CardioboxEl cardiobox és un excel·lent exercici de condicionament físic que combina entrenament de força muscular, resistència, equilibri, agilitat i coordinació. A més, el Cariobox millora el benestar general, l'autoestima i la disciplina.
 • Circuit Training

  Classe molt activa
  Circuit TrainingCircuit Training és una classe dirigida qualificada com activa, ja que combina estacions de treball realitzant un treball muscular complet. D'aquesta manera i de forma equilibrada, es tonifica i es realitza un treball cardio-vascular.
 • Core

  Treball físic destinat a la zona mitja del cos
  Core
  El core és un treball físic que se centra en millorar la força de la part mitja del cos (abdominals, paravertebrals i glutis).
 • Cycling

  Crema-calories d'alta exigència
  Cycling

  Res millor per cremar calories que una activitat de cardio com és el Cycling. A més, alliberaràs tensions del dia a dia i et divertiràs fent exercici.
  En aquesta activitat dirigida treballaràs la musculatura inferior del cos (quàdriceps, glutis, maluc...).
  Aquesta classe és d'intensitat moderada - alta i dura 45 minuts.

 • Ioga

  Tradició India
  Ioga

  El Ioga és un camí que s'ha de recórrer amb passos curts però ferms, conreant la paciència i el respecte cap a un mateix i cap als altres, un aprenentatge, camí cap a l'interior, el despertar de la consciència ...
  Qualsevol persona pot fer Hatha Ioga perquè la seva pràctica es dirigeix cap a la relaxació i reducció de l'estrès. No ha de preocupar-te per no ser prou flexible o si seràs capaç de mantenir-se el ritme de la classe.
  Les classes d'Hatha Ioga cobreixen els fonaments d'aquesta antiga tradició Índia; així que aprendràs a respirar correctament i a centrar la teva atenció a aclarir el desordre mental mentre fas diverses postures d'Hatha Ioga.

 • Krav Maga

  Autodefensa, condició física i confiança
  Krav Maga

  En l’actualitat el Krav Maga està considerat el sistema d’autodefensa més efectiu. Krav Maga no és un art marcial, sinó un revolucionari sistema d'autodefensa ideal per a situacions inesperades i perilloses tant de peu com a terra. El Krav Maga com estil de lluita i autodefensa es basa en principis simples i moviments instintius. Les nostres classes estan destinades a ensenyar mètodes excepcionalment eficaços per a la protecció personal en el menor temps possible amb exercicis realistes de formació contra una amplíssima varietat d’agressions fins i tot armades.

 • Strike Fit

  Uneix fitness i tècniques de combat
  Strike Fit

  El Strike Fit uneix fitness i tècniques de combat amb l'objectiu d'estar en forma i no competir ni lluitar.
  No hi ha contacte, tots els cops es donen contra manoples i sacs, tot augmentant l’energia, la resistència, la força, l’agilitat i la coordinació. Per tant, és un exercici aeròbic que també inclou alguns exercicis funcionals.
  No serveix per aprendre a combatre, però sí que és molt útil per a aquelles persones amb molt estrès que necessiten descarregar energia.

 • TRX

  Pels fans dels entrenos d'alta intensitat
  TRX

  El TRX és un repte ideal si ets una fanàtic dels entrenaments d'alta intensitat. Els exercicis combinen força amb moviments ràpids. Es realitza un entrenament en suspenció per a desenvolupar la força funcional, així com la flexibilitat i l'equilibri.
  Aquesta és una activitat de dificultat alta, que dura 45 minuts.

 • TRX Climbers

  TRX especial per escaladors
  TRX Climbers

  Si t’agrada fer esport i tens una resistència alta a l’entrenament, prova la classe TRX especial per als que practiquen l'escalada. Desenvoluparàs encara més la teva forma funcional i milloraran el teu equilibri, flexibilitat i estabilitat del core amb exercicis adaptats per a escaladors.
  Aquesta activitat dura 45 minuts i és d'intensitat alta.

 • Pròximes classes

 • El que t'espera al Bloc

  Tenim una àmplia sala d'activitats dirigides i d'entrenament personal, equipades amb les més avançades eines d'entrenament. A més, les instal·lacions inclouen equipaments per a fer cardio, tonificació, pes lliure i entrenament funcional.