• Bloc Fit

  Classe molt activa
  Bloc FitEl Bloc Fit és una classe dirigida qualificada com activa, ja que combina estacions de treball realitzant un treball muscular complet. D'aquesta manera i de forma equilibrada, es tonifica i es realitza un treball cardio-vascular.
 • Body Power

  Càrdio i aeròbic
  Body Power

  L'activitat de Body Power consisteix en una combinació d'exercicis de càrdio amb peses i aeròbic. Amb aquesta varietat d'exercicis s'aconsegueix tonificar, augmentar la força i millorar la resistència.

 • Cardio Workout

  Resistència i rendiment
  Cardio Workout

  El càrdio és un entrenament que permet treballar la resistència i millorar el teu rendiment cardiovascular. En aquesta classe dirigida combinaràs exercicis d'alta i mitja intensitat durant 30 minuts.

 • Core

  Treball físic destinat a la zona mitja del cos
  Core
  El core és un treball físic que se centra en millorar la força de la part mitja del cos (abdominals, paravertebrals i glutis).
 • Cycling Interval

  Intervals d'alta i mitja intensitat
  Cycling Interval

  Una sessió de 45 minuts en què es combinen moviments d'alta i mitja intensitat. El Cycling interval és ideal per millorar la circulació sanguínia i fer treballar la respiració cardiovascular.

 • Cycling máx RPM

  Força i velocitat
  Cycling máx RPM

  Una sessió de 45 minuts, on treballaràs amp cadències altes de pedaleig i no només cremaràs calories sinó que també guanyaràs força i velocitat.

 • Cycling Recovery

  Escalfament i evitar lesions
  Cycling Recovery

  El Cycling és una activitat molt completa en la que treballes molts músculs del cos. Per això, és molt important dedicar un temps a recuperar i escalfar abans i després de cada entrenament. Aquesta sessió de 45 minutes està dedicada a recuperar i agafar forces per evitar lesions futures.

 • Kettlebell

  Força i coordinació
  KettlebellLes kettlebells són un tipus de peses russes que s'utilitzen especialment per a treballar els tríceps, cames, el core, dorsal,deltoides i pectorals. En una sessió de 45 minuts utilitzant-les, treballaràs la coordinació i a més a més, podràs guanyar força i musculatura.
 • Krav Maga

  Autodefensa, condició física i confiança
  Krav Maga

  En l’actualitat el Krav Maga està considerat el sistema d’autodefensa més efectiu. Krav Maga no és un art marcial, sinó un revolucionari sistema d'autodefensa ideal per a situacions inesperades i perilloses tant de peu com a terra. El Krav Maga com estil de lluita i autodefensa es basa en principis simples i moviments instintius. Les nostres classes estan destinades a ensenyar mètodes excepcionalment eficaços per a la protecció personal en el menor temps possible amb exercicis realistes de formació contra una amplíssima varietat d’agressions fins i tot armades.

 • Sortides Trail

  Trail al exterior
  Sortides Trail

  Un cop a la setmana canviem i sortim de l’entorn del BLOC per sortir al carrer o a la muntanya a còrrer. Una activitat que dura entre 1:30 o 2h on podràs gaudir de la natura alhora que fas exercici.

 • TRX Climbers

  TRX especial per escaladors
  TRX Climbers

  Si t’agrada fer esport i tens una resistència alta a l’entrenament, prova la classe TRX especial per als que practiquen l'escalada. Desenvoluparàs encara més la teva forma funcional i milloraran el teu equilibri, flexibilitat i estabilitat del core amb exercicis adaptats per a escaladors.
  Aquesta activitat dura 45 minuts i és d'intensitat alta.

 • TRX HIIT

  Classe de suspensió i control del cos
  TRX HIIT

  El TRX HIIT és una classe de dificultat alta, que té una durada de 45 minuts. És una activitat en què es treballa sobretot la suspensió i el control postural.

 • TRX RUN

  Força, flexibilitat i equilibri
  TRX RUN

  Com a runner, l'exercici de força és bàsic. Amb TRX RUN, a més de la força, milloraràs la teva flexibilitat, equilibri i estabilitat. La varietat dels exercicis i la funcionalitat dels moviments són una molt bona eina per reforçar les habilitats dels runners!

 • Pròximes classes

 • El que t'espera al Bloc

  Tenim una àmplia sala d'activitats dirigides i d'entrenament personal, equipades amb les més avançades eines d'entrenament. A més, les instal·lacions inclouen equipaments per a fer cardio, tonificació, pes lliure i entrenament funcional.