• Bloc Fit

  Classe molt activa
  Bloc FitEl Bloc Fit és una classe dirigida qualificada com activa, ja que combina estacions de treball realitzant un treball muscular complet. D'aquesta manera i de forma equilibrada, es tonifica i es realitza un treball cardio-vascular.
 • Boxa

  Reflexes, velocitat, força...
  Boxa
  Un dels esports més en alça dels últims anys i un dels més complets, ja que requereix unes habilitats i una preparació física brutals! Pegar i que no et peguin, reflexos, velocitat, força... Això i molt més a les nostres classes de boxa per a adults.
 • Cardiobox

  Exercici de condicionament físic
  CardioboxEl cardiobox és un excel·lent exercici de condicionament físic que combina entrenament de força muscular, resistència, equilibri, agilitat i coordinació. A més, el Cariobox millora el benestar general, l'autoestima i la disciplina.
 • Core

  Treball físic destinat a la zona mitja del cos
  Core
  El core és un treball físic que se centra en millorar la força de la part mitja del cos (abdominals, paravertebrals i glutis).
 • Cycling Interval

  Intervals d'alta i mitja intensitat
  Cycling Interval

  Una sessió de 45 minuts en què es combinen moviments d'alta i mitja intensitat. El Cycling interval és ideal per millorar la circulació sanguínia i fer treballar la respiració cardiovascular.

 • Cycling máx RPM

  Força i velocitat
  Cycling máx RPM

  Una sessió de 45 minuts, on treballaràs amp cadències altes de pedaleig i no només cremaràs calories sinó que també guanyaràs força i velocitat.

 • Cycling Recovery

  Escalfament i evitar lesions
  Cycling Recovery

  El Cycling és una activitat molt completa en la que treballes molts músculs del cos. Per això, és molt important dedicar un temps a recuperar i escalfar abans i després de cada entrenament. Aquesta sessió de 45 minutes està dedicada a recuperar i agafar forces per evitar lesions futures.

 • Defensa personal

  Reflexes i seguretat
  Defensa personalDurant la classe de defensa personal s'aprendrà les tècniques bàsiques per a evitar i preveure possibles agressions o intents d'agressions. No només s'aprendrà a com defensar-se sinó que també es treballaran els conceptes d'autoconfiança, seguretat o de creixement personal.
 • Ioga

  Tradició India
  Ioga

  El Ioga és un camí que s'ha de recórrer amb passos curts però ferms, conreant la paciència i el respecte cap a un mateix i cap als altres, un aprenentatge, camí cap a l'interior, el despertar de la consciència ...
  Qualsevol persona pot fer Hatha Ioga perquè la seva pràctica es dirigeix cap a la relaxació i reducció de l'estrès. No ha de preocupar-te per no ser prou flexible o si seràs capaç de mantenir-se el ritme de la classe.
  Les classes d'Hatha Ioga cobreixen els fonaments d'aquesta antiga tradició Índia; així que aprendràs a respirar correctament i a centrar la teva atenció a aclarir el desordre mental mentre fas diverses postures d'Hatha Ioga.

 • Kettlebell

  Força i coordinació
  KettlebellLes kettlebells són un tipus de peses russes que s'utilitzen especialment per a treballar els tríceps, cames, el core, dorsal,deltoides i pectorals. En una sessió de 45 minuts utilitzant-les, treballaràs la coordinació i a més a més, podràs guanyar força i musculatura.
 • Krav Maga

  Autodefensa, condició física i confiança
  Krav Maga

  En l’actualitat el Krav Maga està considerat el sistema d’autodefensa més efectiu. Krav Maga no és un art marcial, sinó un revolucionari sistema d'autodefensa ideal per a situacions inesperades i perilloses tant de peu com a terra. El Krav Maga com estil de lluita i autodefensa es basa en principis simples i moviments instintius. Les nostres classes estan destinades a ensenyar mètodes excepcionalment eficaços per a la protecció personal en el menor temps possible amb exercicis realistes de formació contra una amplíssima varietat d’agressions fins i tot armades.

 • Pilates

  Equilibri entre cos i ment
  Pilates

  Pilates

  El Pilates és un sistema d'entrenament físic i mental, que uneix el dinamisme de la força muscular amb el control mental, respiració i relaxació. Així que en aquesta classe aprendràs a controlar el cos, tot buscant l'equilibri i la unitat amb la ment, mentre desenvolupes els muscles internes. Aquesta classe és de 45 minuts i la seva dificultat és baixa.

 • Sortides Trail

  Trail al exterior
  Sortides Trail

  Un cop a la setmana canviem i sortim de l’entorn del BLOC per sortir al carrer o a la muntanya a còrrer. Una activitat que dura entre 1:30 o 2h on podràs gaudir de la natura alhora que fas exercici.

 • TRX

  Pels fans dels entrenos d'alta intensitat
  TRX

  El TRX és un repte ideal si ets una fanàtic dels entrenaments d'alta intensitat. Els exercicis combinen força amb moviments ràpids. Es realitza un entrenament en suspenció per a desenvolupar la força funcional, així com la flexibilitat i l'equilibri.
  Aquesta és una activitat de dificultat alta, que dura 45 minuts.

 • TRX RUN

  Força, flexibilitat i equilibri
  TRX RUN

  Com a runner, l'exercici de força és bàsic. Amb TRX RUN, a més de la força, milloraràs la teva flexibilitat, equilibri i estabilitat. La varietat dels exercicis i la funcionalitat dels moviments són una molt bona eina per reforçar les habilitats dels runners!

 • Pròximes classes

 • El que t'espera al Bloc

  Tenim una àmplia sala d'activitats dirigides i d'entrenament personal, equipades amb les més avançades eines d'entrenament. A més, les instal·lacions inclouen equipaments per a fer cardio, tonificació, pes lliure i entrenament funcional.