• Boxa

  Reflexes, velocitat, força...
  Boxa
  Un dels esports més en alça dels últims anys i un dels més complets, ja que requereix unes habilitats i una preparació física brutals! Pegar i que no et peguin, reflexos, velocitat, força... Això i molt més a les nostres classes de boxa per a adults.
 • Cycling máx RPM

  Força i velocitat
  Cycling máx RPM

  Una sessió de 45 minuts, on treballaràs amp cadències altes de pedaleig i no només cremaràs calories sinó que també guanyaràs força i velocitat.

 • Defensa personal

  Reflexes i seguretat
  Defensa personalDurant la classe de defensa personal s'aprendrà les tècniques bàsiques per a evitar i preveure possibles agressions o intents d'agressions. No només s'aprendrà a com defensar-se sinó que també es treballaran els conceptes d'autoconfiança, seguretat o de creixement personal.
 • Hipopressius i sòl pelvià

  Descobreix aquesta disciplina única!
  Hipopressius i sòl pelvià
  Una pràctica plena de beneficis esportius i terapèutics, com ara reduir el perímetre abdominal, prevenir el debilitament i les lesions, millorar el rendiment esportiu, etc.
 • Kettlebell

  Força i coordinació
  KettlebellLes kettlebells són un tipus de peses russes que s'utilitzen especialment per a treballar els tríceps, cames, el core, dorsal,deltoides i pectorals. En una sessió de 45 minuts utilitzant-les, treballaràs la coordinació i a més a més, podràs guanyar força i musculatura.
 • Krav Maga

  Autodefensa, condició física i confiança
  Krav Maga

  En l’actualitat el Krav Maga està considerat el sistema d’autodefensa més efectiu. Krav Maga no és un art marcial, sinó un revolucionari sistema d'autodefensa ideal per a situacions inesperades i perilloses tant de peu com a terra. El Krav Maga com estil de lluita i autodefensa es basa en principis simples i moviments instintius. Les nostres classes estan destinades a ensenyar mètodes excepcionalment eficaços per a la protecció personal en el menor temps possible amb exercicis realistes de formació contra una amplíssima varietat d’agressions fins i tot armades.

 • Krav Maga Joves

  Autodefensa, autoestima i diversió
  Krav Maga Joves

  KRAV MAGA JOVES (10 a 14 anys)

  A Andorra Krav Maga proposem als Joves una manera divertida i entretinguda de fomentar la cohesió amb els seus iguals per a que que els nostres alumnes siguin capaços de disposar d'eines que els permetin defensar-se en diferents situacions i davant diferents tipus d’agressors, fugint de fomentar o despertar en ells actituds violentes, agressives o abusives i prestant especial atenció a la millora de l'autoestima, l'autocontrol, el condicionament físic i el respecte.

  • TONO: Condicionament físic integral
  • MIND: Potenciació Mental
  • CARDIO: Alta Intensitat
  • DEFENSA PERSONAL
 • Pilates

  Equilibri entre cos i ment
  Pilates

  Pilates

  El Pilates és un sistema d'entrenament físic i mental, que uneix el dinamisme de la força muscular amb el control mental, respiració i relaxació. Així que en aquesta classe aprendràs a controlar el cos, tot buscant l'equilibri i la unitat amb la ment, mentre desenvolupes els muscles internes. Aquesta classe és de 45 minuts i la seva dificultat és baixa.

 • Sortides Trail

  Trail al exterior
  Sortides Trail

  Un cop a la setmana canviem i sortim de l’entorn del BLOC per sortir al carrer o a la muntanya a còrrer. Una activitat que dura entre 1:30 o 2h on podràs gaudir de la natura alhora que fas exercici.

 • Strike Fit

  Uneix fitness i tècniques de combat
  Strike Fit

  El Strike Fit uneix fitness i tècniques de combat amb l'objectiu d'estar en forma i no competir ni lluitar.
  No hi ha contacte, tots els cops es donen contra manoples i sacs, tot augmentant l’energia, la resistència, la força, l’agilitat i la coordinació. Per tant, és un exercici aeròbic que també inclou alguns exercicis funcionals.
  No serveix per aprendre a combatre, però sí que és molt útil per a aquelles persones amb molt estrès que necessiten descarregar energia.

 • TRX

  Pels fans dels entrenos d'alta intensitat
  TRX

  El TRX és un repte ideal si ets una fanàtic dels entrenaments d'alta intensitat. Els exercicis combinen força amb moviments ràpids. Es realitza un entrenament en suspenció per a desenvolupar la força funcional, així com la flexibilitat i l'equilibri.
  Aquesta és una activitat de dificultat alta, que dura 45 minuts.

 • Pròximes classes

 • El que t'espera al Bloc

  Tenim una àmplia sala d'activitats dirigides i d'entrenament personal, equipades amb les més avançades eines d'entrenament. A més, les instal·lacions inclouen equipaments per a fer cardio, tonificació, pes lliure i entrenament funcional.