• Classe d’Arts Marcials Mixtes amb César Abraham Jr.

  Classe d’Arts Marcials Mixtes amb César Abraham Jr.

  Tens curiositat per saber què farem a la nova classe d’arts marcials mixtes? Te’n fem quatre cèntims:

  Què són els Mixed Martial Arts?
  Es tracta de la combinació de varies tècniques de lluita com a forma de defensa personal, tant per a homes, dones com infants.
  Es consideren molt més que tècniques de lluita… per als que ho practiquen es converteixen en una forma de viure, de pensar i d’actuar. Un sistema d’entrenament molt complet, que els permet purificar-se i millorar la qualitat de vida.

  Monitor: César Abraham Jr.

  Com han evolucionat les Arts Marcials Mixtes?
  Tot va començar als Jocs Olímpics de l’antiga Grècia, quan s’hi va introduir el Pankration com a disciplina. Aquesta, era bàsicament una combinació de tècniques de lluita. A partir d’aleshores, va anar evolucionant i es va transmetre entre diferents cultures convertint-se en el repte de lluitadors, boxejadors, i altres adeptes dels esports de contacte.
  Gràcies al mix d’estils de combat, actualment aquests lluitadors arriben a dominar 3 arts diferents com a mínim: boxa, kick boxing, jiu jitsu, muai thay, judo, taekwondo…

  Per què practicar els Mixed Martial Arts?
  A part de que sempre és bo fer esport per a mantenir una bona salut i forma física, destaquem que les arts marcials mixtes ens ajuden a desenvolupar i controlar mecanismes de defensa personal, aprenent a dominar posicions corporals complicades i de possibles agressions de persones més corpulents que nosaltres.
  A més, pel que fa als nens i nenes, dóna confiança en un mateix. Poden ajudar als joves a enfrontar-se a qualsevol cas d’assetjament, ajudant-los a controlar situacions quotidianes i pors, tot practicant esport.

2Comentaris
 • Posted by Laura on 11th abril 2017 at 12:29 pm

  Hola Bon dia! estaria interessada en les classes d’arts marcials, em podríeu facilitar horaris i preus?

  Gràcies

  Reply
  • Posted by Els monitors del Bloc on 12th abril 2017 at 12:58 pm
   in reply to Laura

   Hola Laura,
   Et contestem per privat de forma més personalitzada!

   Reply

Deixa un comentari