• BlocFit: coneixes la modalitat de moda? 🏋🏻‍♂️

  BlocFit: coneixes la modalitat de moda? 🏋🏻‍♂️

  El BlocFit Ă©s un mètode d’entrenament basat en la realitzaciĂł de moviments funcionals, que varien en cada sessiĂł i s’executen a gran intensitat. Una de les bases de la seva popularitat rau en el fet que no es necessita una forma fĂ­sica prèvia concreta (encara que tot bagatge ajuda) per introduir-se en ell, de manera que els exercicis sĂłn adaptables a tots dos sexes i a tot tipus d’edats i constitucions.

  Esquat, peses, abdominals, flexions, salts, dominades, posicions forçades, proves de flexibilitat, carreres … El BlocFit Ă©s un dels esports mĂ©s variats i complets del mĂłn, en treballar totes les Ă rees fĂ­siques amb els seus moviments integrals. Tant per gaudir-lo com per no fer-se mal, aprendre rĂ pidament la tècnica dels moviments Ă©s molt important, una cosa que en els primers compassos pot costar. No obstant això, amb el temps, la major part dels seus practicants solen enganxar-se a ell, gaudint tambĂ© dels beneficis que comporta.

   

   

  MotivaciĂł

  El potent dinamisme que tĂ© i que el diferencia nĂ­tidament d’altres exercicis de gimnĂ s mĂ©s clĂ ssics Ă©s una de les seves principals senyes d’identitat. Aquest fet, unit al fet que permet als seus usuaris mesurar-se i superar-se en cada sessiĂł, Ă©s molt efectiu per mantenir la motivaciĂł molt alta, un aspecte clau a l’hora de fer esport.

  Metabolisme

  El fet que els exercicis es facin amb una sèrie de repeticions amb descansos molt curts o en un període temps determinat afavoreix la pèrdua de greix. Aquesta elevada intensitat en la millora de la capacitat aeròbica ajuda a reduir el pes, però sempre que es practiqui amb regularitat.

  Resistència

  En fer esport amb aquesta potència la freqüència cardĂ­aca tambĂ© s’exercita, el que fa que augmenti i millori la resistència cardiovascular. AixĂ­ mateix, en treballar a nivell muscular d’aquesta manera, s’aconsegueix que els mĂşsculs s’acostumin a treballs d’alta intensitat mantinguts en el temps, el que provoca mĂ©s de dur a terme activitats quotidianes costi molt menys esforç.

  Força

  Si practiques BlocFit de manera habitual, l’augment del to muscular que experimentarĂ s serĂ  considerable. L’aixecament de diferents pesos (de major dimensiĂł conforme es va avançant) i altres exercicis similars et permetran enfortir mĂşsculs i ossos, el que al seu torn Ă©s beneficiĂłs per prevenir l’osteoporosi i la diabetis tipus II, en aquest cas per la millora que causa pel que fa a la sensibilitat a la insulina, amb la consegĂĽent reducciĂł de l’acumulaciĂł de greix que això comporta.

Deixa un comentari