• Aigua: la clau per un entrenament efectiu

  Aigua: la clau per un entrenament efectiu

  La quantitat i la forma en què beus aigua mentre fas esport importa més del que creus. Pensa que la deshidratació genera rampes, major risc de lesions, esgotament, baix rendiment muscular… i, al mateix temps, beure aigua massa de pressa o en grans quantitats pot ocasionar flat i nàusees.

  Beure aigua abans d’entrenar

  Des del Bloc et recomanem que beguis aigua abans de fer exercici i que mentre estàs entrenant ho facis en petites quantitats als descansos. Recorda que si beus grans quantitats d’aigua, després et pot resultar incòmode per continuar la teva rutina d’exercicis, provocant molèsties a l’estómac, nàusees o flat.

  Beure aigua durant l’entrenament

  La ingesta d’aigua ideal dependrà molt de cada persona i de les activitats que realitzi durant el dia, així com del tipus d’exercici que es faci i de la temperatura ambient.
  No obstant això, la quantitat d’aigua ideal sol estar al voltant dels 250 – 500 ml. per entrenaments d’uns 45-60 minuts.
  Com a norma general, pensa que hauràs de beure més si el tipus d’entrenament és cardiovascular i quan la temperatura i la humitat de l’ambient sigui més alts, a causa de l’augment de risc de deshidratació.
  A més, et recomanem de beure cada 15 minuts aproximadament. Així doncs, sempre que puguis aprofita els descansos de les classes i les sèries d’exercicis per fer-ho en petites quantitats.

  Beu aigua abans de tindre set

  El nostre consell més preuat és que t’avancis a la sensació de set, que és un indicatiu de deshidratació i pot provocar un descens del rendiment, a més de ser perillós per la salut.

1Comment
 • Posted by A on 7th abril 2020 at 9:21 am

  An creative apparatuses for best accountancy, budgeting, and accountancy I actually have found for my trade downloadable at https://www.excel-accounting-budget-analysis.com. Since its command for cash connected investigation for business commerce for accountancy to set up remuneration articulation, alter sheet, money take once rationalization and invoicing. Monetary examination budgeting current year and future year will too be completed at need for semi-permanent estimating.

  Reply

Deixa un comentari